fejléckép1fejléckép2fejléckép3fejléckép4
Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma

Traktoros ballagás

Közzétéve: 2018. április 28., szombat - 15:56Hír, Kép, Rendezvény

Kedves látogatók!

Nem tudom, van-e önök között olyan, aki még nem hallott az I. Balásházys traktoros ballagásról. Mert elég hangosak voltunk. :)

Csütörtökön a délelőtt a készülődés izgalmával telt. A végzősök virággal, lufikkal és plakátokkal díszítették a traktorokat, hogy aztán délben kigurulhassunk a Gazdász Villa udvaráról. A pótkocsikon ülve, állva, integetve, táncolva robogtunk végig az iskola és az Agrár campus között, a Klinikák és az Egyetem tér érintésével. Nem kis felfordulást okoztunk ezzel, de a járdákról, autókból, villamosról és még néhány ablakból is sokan integettek nekünk.

Karavánunk az Agráron pihent meg egy kicsit, ahol a köszöntő és egy rövid mazsorett műsor között az ÁSZÉV döntőseink kaptak oklevelet és hatalmas tapsot.

Mire hazaértünk, kicsit már elfáradtunk, de a csoportképekre természetesen még maradt erő. Mondjuk a Facebookon enélkül is lett volna mit megosztani, hiszen még a TV-ben is benne voltunk: dehir.hu/dtv, dehir.hu, civishir.hu, haon.hu, hirek.unideb.hu, eduline.hu

Beszámolónk végén szeretnénk megköszönni a rendőrség és a polgárőrség munkatársainak, hogy biztosították számunkra az útszakaszt a kora délutáni forgalomban, és természetesen a közlekedőknek, hogy a fennakadások ellenére sokan velünk együtt örültek.

– T. R. –