Becsengettek

A 2018/19-es tanév hétfő reggel hivatalosan is elkezdődött. A Balásházy Gyakorló ünnepélyes tanévnyitóját megtisztelték jelenlétükkel a Debreceni Egyetem, mint fenntartó képviseletében Dr. Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgató és Dr. Juhász Csaba oktatási dékánhelyettes. A Debreceni Labdarúgó Akadémia részéről Makray Balázs ügyvezetőt, Herczeg András szakmai igazgatót, és Szalánczi Zoltán operatív igazgatót köszönthettük.

Az ünnepségen dr. Pósánné Rácz Annamária átadta megbízólevelét Filep Miklós intézményvezetőnek és Nagyné Biró Edit intézményvezető-helyettesnek, valamint eredményes tanévet, sikereket kívánt.

A tanévet hivatalosan Filep Miklós intézményvezető nyitotta meg, aki az intézményben zajló több, mint 100 millió forint összértékű megvalósult korszerűsítés után a kollégium megújításának második üteméről is tájékoztatást adott. A forrást a Debreceni Egyetem biztosítja.

Ezt követően, hagyományainkhoz híven közel százhúsz kilencedikes diák vehette át osztályfőnökeitől az iskolai sálat és a nyakkendőt, amely jelképezi számukra az összetartozást, a Balásházys diákká és egyben az egyetemi polgárrá válást is.

Az ünnepséget a diákok örömére ismét a Lyukasóra tanári zenekar előadásával zártuk. A zenekar tagjai ezúttal is Papp Tímea Réka, Tanka János, Fekete András, Domokos István és Ecsedi Zsolt voltak.