Kérjük, hogy adójuk 1%-át a Pallag Alapítvány számára ajánlják fel

Pallag Alapítvány 1991-ben jött létre azzal a céllal, hogy a Balásházy Szakközépiskola működését és tanulóit támogassa. Az Alapítvány Alapító Okiratában foglaltak szerint a legfontosabb célok között szerepel az oktatás tárgyi feltételeinek javítása, Pallagnak, mint agrártörténeti helynek a kiépítése és a közművelődés szolgálatába állítása, valamint a tehetséges fiatalok iskolai tanulásának anyagi támogatása és a tehetséggondozás kiemelt elismerése.

Az Alapítvány a 2018-as évben is arra törekedett, hogy az Alapító Okiratban kitűzött célokat megvalósítsa. Számos iskolai és kollégiumi rendezvény megszervezését támogatta, színesebbé téve diákjaink Balásházys éveit. Nagyon sok tanulmányi, sport és szakmai verseny lebonyolításához illetve jutalmazásához járultunk hozzá. Ezek iskolai, megyei és országos versenyek voltak. Az általunk támogatott tehetséges diákok szép sikereket könyvelhettek el ezeken a versenyeken, ezzel is öregbítve iskolánk hírnevét. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk szociálisan rászoruló, jó tanulmányi eredményeket elérő tanulók kollégiumi támogatását is megvalósítani.

Márciusban Jótékonysági Gálaműsort szerveztünk, ahol az alapítvány által támogatott tehetséges tanulók műsorát láthatták vendégeink. Köszönjük, hogy részvételükkel támogatták őket!

A jövőben szeretnénk még több támogatást nyújtani az iskolának és tanulóinak. Ehhez azonban az Önök segítségére továbbra is szükségünk van. Amennyiben szeretnék támogatni a Pallag Alapítványt, kérjük, ajánlják fel adójuk 1%-át az alapítvány számára, vagy juttassák el támogatásukat, hozzájárulva ezzel az alapítvány tevékenységéhez.

  • Az alapítvány címe: 4002 Debrecen, Mezőgazdász u. 1.
  • Az alapítvány adószáma: 19127835-1-09
  • Az alapítvány számlaszáma: 10911004-00000009-03450003

Köszönettel:
Sinayné Tar Judit
Kuratóriumi elnök