Tanévnyitó ünnepség

Jubileumi tanév indul a DE Balásházy Gyakorlóban, hiszen a középfokú oktatás 80. tanévét nyitotta meg Filep Miklós intézményvezető.

Az évnyitó ünnepségünket megtisztelte jelenlétével Debrecen Megyei Jogú Város képviseletében Komolay Szabolcs alpolgármester, dr. Pósán László országgyűlési képviselő, a Debreceni Egyetem, mint fenntartó képviseletében dr. Bartha Elek oktatási rektorhelyettes, Professzor, Bács Zoltán kancellár, dr. Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgató, dr. Sipos Péter oktatási dékánhelyettes, a Debreceni Tankerületi Központ részéről Karika Rozália kabinetvezető, Szólláth Tibor Zoltán, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar megyei elnöke, valamint a Debreceni Labdarúgó Akadémia képviseletében Makray Balázs ügyvezető és Herczeg András szakmai igazgató.

Ahogy az lenni szokott, a kilencedikes tanulóinknak e napon adtuk át ünnepélyes keretek között iskolánk nyakkendőjét illetve sálját, de ezúttal egy különleges meglepetést is tartogattunk. Rózsa Péter országosan elismert biogazda és Fekete Zsóka mangalicatenyésztő a jeles évforduló kapcsán jelentették be, hogy szeretnék létrehozni a volt pallagi diákok közösségét. A fejleményekről természetesen be fogunk számolni.

Sikeres tanévet kívánunk valamennyi Balásházys diáknak!

Képek: hirek.unideb.hu