Szalagtűző ünnepség

Míg a szeptember a kilencedikesekről szól elsősorban, októberben már a végzősök veszik át a főszerepet. Megkezdődik ugyanis az érettségiig tartó eseménysorozat a szalagtűző ünnepséggel.

A tizenkettedikesek ezúttal egy technikus osztállyal együtt sorakoztak fel a sportcsarnokban. Együtt nézték meg az osztályok kisfilmjeit,  együtt vették át a szalagokat, és közösen énekelték a híressé vált slágert, amit Kriszti és Benedek újra előadott. Rendhagyó módon megtisztelte ünnepségünket Csézy, aki a diákokkal közösen énekelte el az Ez az otthonunk című dalát.

Természetesen az osztályok táncai idén sem maradhattak ki a műsorból. A 12.e akrobatikus hip-hop, a 12.d pedig Mamma Mia! tematikával készült. A 12.c pörgős retro táncot adott elő, a 12.b pedig UV fényben világító ruháival és pomponjaival színesítette az előadását.

Már éppen vége lett volna az ünnepségnek, amikor a nézők és az osztálytársak legnagyobb meglepetésére lánykérésre került a sor. Annyit árulnánk csak el, hogy volt kinek gratulálni az esti afterparty-n. :)

A megjelent vendégeknek ezúton is köszönjük, hogy megtiszteltek minket. Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát.