Balásházy Kalendárium

Tisztelt szülők, kedves diákok!

Némi ötletelés és tesztelés után nyilvánossá tesszük a Balásházy Kalendáriumot. A projekt célja, hogy az internet és az okos eszközök segítségével naprakész tájékoztatást tudjunk adni a tanév rendjével és az iskola életével kapcsolatban diákoknak, szülőknek és kollégáknak egyaránt.

Feliratkozás

  • A naptár állomány linkjére kattintva az okos telefon vagy számítógép felkínálja annak megnyitását az alapértelmezett naptár alkalmazásban. (Ha a felhasználó nincs bejelentkezve az alapértelmezett naptárhoz társított felhasználó fiókba, akkor be kell jelentkezni.)
  • Ha a feliratkozás sikeres volt, akkor a naptár alkalmazásban meg fog jelenni egy Balásházy Kalendárium nevű naptár. (Egyes alkalmazásokban az importálás után a felhasználónak kell kipipálni, hogy az új bejegyzések tényleg látszódjanak a naptár felületen.)
  • A Kalendárium tartalmát a tanév során (és természetesen a következő tanévekben is) folyamatosan bővítjük, illetve az események közeledtével pontosítjuk. Ezzel kapcsolatban a felhasználóknak nincs semmi teendője, a naptár ugyanis a módosítások után kis idővel automatikusan frissül.

A Kalendárium elérhető Windows, Linux, macOS, Android és iOS operációs rendszeren is. A használatához Google Calendar, Apple Calendar, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook vagy egyéb, iCalendar szabvánnyal kompatibilis alkalmazás szükséges.