Újra elnyertük az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet

A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma tehetségpont a 2019-2020. évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként helyi (intézményi/települési) hatókörű, Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet nyerte el.

Az iskola 2010-ben regisztrált tehetségpontként, 2016-os akkreditációja (Akkreditált Kiváló Tehetségpont) óta ez a második akkreditációs eljárás, melyben részt vesz sikerrel és második alkalommal is Kiváló Tehetségpont.

Részlet az értékelésből

Az akkreditációra benyújtott program gazdag és professzionális. Egyes programbemutatások során a továbblépés konkrét elemei is helyet kapnak. Az intézményi hatókörnek megfelelő személyi feltételeket messze túlteljesítik, ezen túl a tehetséggondozást felvállaló szakemberek mesterei az adott területeknek.

Tehetségterületeink: mezőgazdasággal kapcsolatos országos és regionális versenyekre való felkészítés, futsal, futball, Pallagi Diákkonferencia, 10 000 Lóerő Klub, vers és prózamondás, idegen nyelv.

Az akkreditációs eljárást segítő tanárok: Bencze Rita, Buglyó Roland, Ecsedi Zsolt, Kunkli Erzsébet, Nagy Erika, Vadainé Tikász Gabriella

Gratulálunk a szép sikerhez!