Ideiglenes felvételi rangsor

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Elkészült az ideiglenes felvételi jegyzék, melyet a vonatkozó rendeleteknek megfelelően nyilvánosságra hozunk.

A megfelelő linkre kattintva megtalálható az ideiglenes rangsor. A rangsorban a felvételiző tanulót az OM azonosító szám vagy jelige alapján találják meg az összes pontszámmal együtt. Pontegyenlőség esetén az érvényes rendelkezések és a pedagógiai programunk alapján jártunk el.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a többi iskolához hasonlóan 2020. április 30-ig írásbeli értesítést küldünk a felvételi eredményéről, miután a Győrben található Felvételi Központtól megkaptuk a végeredményt.

Gyakorlati javaslatok:

Az összes ágazaton szerepel minden olyan tanuló, aki az adott képzésre benyújtotta a jelentkezési lapját, így egy diák több rangsorban is szerepelhet. Az ideiglenes rangsor nem ad információt arról, hogy a hozzánk jelentkezők közül, ki hány iskolát jelölt meg és a mi iskolánkat hányadik helyen szerepeltette, így egy-egy diák többször tíz helyet is előbbre léphet. Azt javasoljuk, hogy sorrendet az ideiglenes rangsor kevésbé kedvező pozíciója alapján ne módosítson senki sem. Az legyen a döntő, hogy neked, kedves felvételiző diák és önnek kedves szülő melyik intézmény és melyik ágazat a legvonzóbb. Ha nem sikerül az elsőként megjelölt intézménybe, ágazatra felvételt nyerni, a második helyen jelölt iskolában ugyanaz a bekerülési esély, mintha az az első helyen lett volna megjelölve.

Köszönjük, hogy iskolánkat választották és mindenkinek sikeres felvételit kívánunk!