Tájékoztató a beiratkozáshoz

Kedves végzős nyolcadikos, leendő Balásházys diák!

Gratulálunk a felvételi eredményedhez és egyben köszönjük, hogy iskolánkat választottad!

A felvételt nyert tanulók beiratkozásának időpontja a jelenleg érvényes 11/2019.(VII.3) EMMI rendelet alapján 2020. június 22-24-ig terjedő időszak. Iskolánkban ez az időpont 2020. június 22.

A jelenlegi helyzetben azonban most a beiratkozásra vonatkozó pontos eljárásrendet nem tudunk megadni. Minderről később adunk tájékoztatást. Ekkor fogjuk jelezni azt is, hogy egyes technikumi képzések estében mikor lesz az egészségügyi alkalmassági orvosi vizsgálat.

A beiratkozás rugalmas előkészítése és meggyorsítása érdekében kérjük, hogy az iskola weblapján május 4-től elérhető adattáblázatot (google űrlap) a szülő legyen szíves pontosan kitölteni. A beiratkozáskor a diákigazolvány igényléséhez az okmányirodában beszerzett Nemzeti Egységes Kártyarendszer (NEK) adatlapra is szükség lesz.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a járványhelyzet miatt az okmányirodák korlátozott személyes ügyfélfogadással működhetnek, így a NEK-adatlap igénylése problémát okozhat. Kérjük, időben tájékozódjatok az okmányirodáknál.

Kérünk mindenkit, hogy az iskola weblapján is kövesse figyelemmel a beiratkozással valamint a kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos tudnivalókat!

Bízunk benne, hogy minél hamarabb személyesen is találkozhatunk!

Fellebbezés

Ha nem nyertél felvételt az intézményünkbe, akkor fellebbezésre van lehetőséged, amihez a nyomtatványt ide kattintva tudod letölteni.