Elkezdtük a tanévet

Szeptember elsején a Balásházy diákjai és oktatói felsorakoztak az iskola udvarán, hogy idén is ünnepélyes keretek között nyissuk meg a tanévet.

A rendezvényen tiszteletét tette a Debreceni Egyetem képviseletében dr. Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgató, dr. Forisek Péter tanárképzési főigazgató, Gál Mária a Klinikai Központ alelnöke, Szőllősi Anna a Szakdolgozói Felnőttképzési Központ vezetője, illetve a DLA képviseleteben Kolbe Ádám szakmai igazgató és Hegedűs Tamás operatív igazgató. Az évnyitó ünnepségünket jelenlétével Prof. dr. Nagy János iskolánk öregdiákja koronázta meg, akit Filep Miklós igazgató úr emlékplakettel ajándékozott meg 70. születésnapja alkalmából.

Az ünnepi beszédek után a kilencedikes diákok hagyományos köszöntése kezdődött, melynek keretében osztályfőnökeik az iskola közössége előtt átadták az iskolasálakat, illetve -nyakkendőket. A hét kilencedikes osztály között képviseltették magukat az új, egészségügy ágazatos diákjaink is, akik az ünnepség után rögtön buszra szálltak, és meglátogatták a frissen felavatott gyakolati oktatóhelyüket az Augusztán.