Jó tanulók vacsorája

2022. szeptember 27-én megrendezésre került a kollégiumban évtizedes hagyománnyal rendelkező „Jó Tanulók Vacsorája” elnevezésű programunk, ahol a tavalyi évben kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő (4,50 felett) diákokat láttuk sok szeretettel vendégül az ebédlőben. Az eseményen részt vettek a Debreceni Egyetem közösségi művelődés szakos tanárjelöltjei is, a hallgatók hospitálás keretein belül bepillantást nyerhettek a rendezvény lebonyolításába.

Az este folyamán díszvacsora keretein belül a kollégistáinknak lehetősége volt az ünnepi menü elfogyasztása előtt játékos kvíz feladatok kitöltésével összemérni tudásukat és értékes tárgynyereményekhez jutni, majd ezt követően kötetlen, jó hangulatú zenei aláfestéssel közösen ünnepelték meg a tanulók kollégiumi nevelőikkel együtt a jól megérdemelt munka gyümölcsét.

A rendezvény lebonyolításában és közreműködésében köszönetet mondunk a Pallag Alapítványnak, anyagi támogatásuk segítségével méltó módon ünnepelhettük meg kollégiumi diákjaink sikereit.