Balásházy.app

Iskolánk Androidos alkalmazása diákok és szülők számára egyaránt hasznos funkciókkal rendelkezik.

Az alkalmazás iOS operációs rendszerre jelenleg nem elérhető.

Letöltés

Az alkalmazás elérhető a Google Play áruházban, ami gondoskodik az automatikus frissítésről, így mindig a legújabb verzió áll rendelkezésre a telefonon.

Azok, akik valamilyen okból nem rendelkeznek Google Play hozzáféréssel (például egyes Huawei telefont használók), letölthetik az alkalmazást közvetlenül innen a weblapról. Számukra az alkalmazáson belül jelenik meg értesítés, ha új verzió érhető el, amit néhány másodperc alatt manuálisan frissíthetnek.

Rendszer

  • Minimális rendszerigény: Android 8.0 (Oreo)
  • Internetkapcsolat: Egyes funkciók működéséhez szükséges
  • Méret: 7 mb (+ mentett adatok)

Funkciók

Profil

Lehetőség van a különböző iskolai elektronikus szolgáltatásokhoz (eSuli, KRÉTA, UD Menza) tartozó belépési adatok elmentésére. A szülők több diák adatait is el tudják menteni.

Fontos, hogy az alkalmazáson belül nem lehet belépni például a KRÉTA-ba. Ez a funkció csak arra szolgál, hogy ha valamelyik adatot elfelejtenék, akkor visszakereshető legyen. A használata természetesen nem kötelező, az alkalmazás az adatok elmentése nélkül is teljes mértékben használható.

Az alkalmazás nem szinkronizálja az adatokat semmilyen külső szerverrel. A mentett adatok kizárólag a telefonon találhatók meg, és azokhoz csak ez az alkalmazás fér hozzá.

Órarend

A lefotózott órarendet be lehet tölteni az alkalmazásba, így nem kell keresgetni a fényképek között. A betöltött kép akkor is megmarad, ha az eredeti fotót törlik a telefonról.

Csengetés

Az alkalmazás minden nap az aktuális csengetési rendet tölti le az iskola weblapjáról, így a rövidített órák és egyéb rendkívüli csengetési rendek is nyomon követhetők.

Hírek, Események

Az alkalmazáson belül követhetők a weblapon megjelent legfrissebb hírek, illetve a tanév rendjéhez kapcsolódó események. Ez utóbbi tartalmazza a tanítási szüneteket, illetve a különféle iskolai rendezvények és egyéb események pontos időpontját.

Ezek a funkciók értesítéseket egyelőre nem küldenek, de a lehetőség tervben van.

Tanárok, Kapcsolat

Tanáraink, valamint az iskola különféle elérhetőségei megtalálhatók az alkalmazásban. Lehetőség van közvetlen telefonhívás vagy emailküldés indítására, illetve az intézmény közösségi oldalainak megtekintésére.

Térkép

A beépített térképen megtekinthető az iskola tágabb környezete. Amennyiben a helymeghatározás engedélyezve van, a funkció navigálásra is alkalmas.

A térképadatok feltöltése folyamatos. A változtatások életbelépéséhez szükség lehet néhány napra.

Testreszabás

Az alkalmazás beállításai között ki lehet választani, hogy indításkor melyik oldal jelenjen meg automatikusan. Továbbá lehetőség van sötét téma használatára, ami a telefon azonos beállításához is igazodhat.