Online fogadóórák

Kedves érdeklődők!

Intézményünk a középiskolai felvételi időszak hajrájában megismétli a korábban sikeres online szülői tájékoztatót, fogadó órát a Google Meet szoftver használatával. Ennek során Filep Miklós igazgató és Tarsoly Andor igazgatóhelyettes tájékoztatást adnak a 2022/23-as tanévben induló tervezett képzéseinkről, a felvételi eljárás rendjéről, technikai tudnivalókról, továbbá segítséget adnak a pályaválasztásban, megválaszolják az érdeklődők által feltett kérdéseket.

Technikai tudnivalók

A fogadóórához a meet.google.com/zea-drmr-zzc linkre kattintva tudnak csatlakozni. A rendszer használatához Google fiókkal kell rendelkezni. (Aki Gmailt vagy Androidos eszközt használ, annak biztosan van ilyen fiókja.)

Okostelefonon és tableten a Google Meet alkalmazást kell telepíteni. (Android, iOS) Asztali számítógépen és notebookon nincs szükség külön alkalmazásra.

A fenti linkre kattintva okostelefonon és tableten elindul a Meet alkalmazás, asztali számítógépen és notebookon pedig megnyílik egy új lap a böngészőben. A rendszer mindkét esetben lehetővé teszi a szöveges üzenetek küldését, de a gördülékenyebb kommunikáció érdekében kérjük, hogy ha lehet, engedélyezzék a mikrofon és a kamera elérését.

A szükséges engedélyek megadása után a Meet alkalmazásban a Csatlakozás, a böngészőben a Csatlakozás kérése feliratú gombra kell kattintani. Amennyiben a fogadóórát tartó kollégánk már belépett a rendszerbe, néhány másodpercen belül reagálni fog, aminek hatására megjelenik a kamera képe és a kivetített tartalom.

Időpontok

  • 2021. december 15. – szerda, 17-18 óra
  • 2022. január 12. – szerda, 17-18 óra
  • 2022. január 19. – szerda, 17-18 óra