Jó tanulók vacsorája

A tanév elején ismét megrendezésre került a kollégiumban az évtizedes hagyománnyal rendelkező Jó tanulók vacsorája, ahol a tavalyi évben kitűnő és jeles tanulmányi eredményt elérő diákokat láttuk vendégül.

Az este megnyitásaként Anikó néni köszöntötte a kollégistákat. Elmondta, mekkora öröm a kollégiumi nevelők számára, hogy a tavalyi évben 11 kollégista diákunk kapott kitűnő bizonyítványt és 42 diákunk szerzett jeles bizonyítványt. Kitűnő tanulóink díszoklevelet vehettek át. Ezt követően egy izgalmas kvízjátékon mérhették össze memóriájukat kiváló tanulóink, ahol az első helyezett egy Pallagidát, a második és harmadik helyezett finom csokoládét kapott megérdemelt jutalmául. A feladatok értékelése alatt Kóti Szilvia 9.c osztályos diákunk csodálatos éneklésével kápráztatta el a hallgatóságot, a Pocahontas mesefilm Ezer színnel száll a szél dalát adta elő.

Ezek után a díszvacsora keretein belül az ünnepi menü elfogyasztása következett.

Sajnos igazolt sportolóink az edzések miatt nem vehettek részt az eseményen.

A rendezvény lebonyolításában és közreműködésében köszönetet mondunk a Pallag Alapítványnak. Anyagi támogatása segítségével méltó módon ünnepelhettük meg kollégiumi diákjaink sikereit.

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 04. 13:26