Kollégiumi kirándulás Budapestre

A már számos alkalommal megrendezett budapesti csapatépítő tanulmányi kirándulásra idén is néhány nap alatt elfogytak a helyek.

A mostani első éves kollégistákat (40 fő) Széplaki Gréta és Macsi Beatrix tanárjelöltek, valamint szervezőink, Papp Tímea Réka és Fekete András kollégák kísérték.

A napfelkeltét már a vonatból élvezhettük, majd' három és fél órán keresztül. 🙂

Állomásaink között szerepeltek a Hősök tere, a Városliget, ahol a Vajdahunyad várában található Mezőgazdasági Múzeum fogadott minket. Jártunk a Jánoshegyi Erzsébet kilátóban, panorámasétát tettünk Normafán, végül szabadprogram keretében kapcsolódtak ki a fiatalok.

A fentebb említett helyszíneken a tanárjelöltek közreműködésével érdekes információkkal gazdagodhattunk, melyek érintették a mezőgazdaság, történelem, néprajz és földrajz műveltségi területeket.

Talán nem is volt olyan tömegközlekedési forma Budapesten, amit ki ne próbáltunk volna.  Az utazások alkalmával a főváros pillanatképei tárultak elénk teljes valójukban, vagy éppen lenyűgöző, festői panorámájukban.

Talán ezektől is fontosabb volt azonban a jó hangulat, és hogy élményekkel telve, épségben-egészségben érkezett visszacsapatunk.

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 04. 14:09