Európai Diáksport Napja

Iskolánk 2024. szeptember 27-én hosszú idő óta először csatlakozott az Európai Diáksport Napjához.

Fontosnak tartottuk, hogy csatlakozzunk a programhoz, hiszen a testkultúra eszközeivel, valamint a természet tényezőinek együttes hatásával hozzájárulhatunk, hogy a tanulók életigenlő, az egészséget saját értékrendjükben kiemelt helyen kezelő személyiséggé váljanak.

A 2024/25 tanévben iskolánk infrastruktúrafejlesztése zajlik, ezért programunk megvalósításánál iskolánk környezeti adottságait használtuk ki. Iskolánk Debrecen-Pallag területén, a Nagyerdő szélén egy 3,5 hektáros parkban egyedülálló természetvédelmi környezetben helyezkedik el.

A programban résztvevő 7 osztály 135 tanulója és 10 pedagógusa az 1. órában a nap kezdéseként, az iskola mellett található nagyerdei ösvényen az évszámnak megfelelően körülbelül 2024 métert sétált.

Összességében elmondhatjuk, hogy iskolánk tanulói nagyon jó hangulatú, vidám sportfoglalkozáson vettek részt. Terveink szerint a jövő évben is csatlakozunk a mozgalomhoz. Bízunk benne, hogy tanulóink is támogatják törekvésünket és legalább olyan aktívan vesznek részt a sportfoglalkozásokon, mint az idei tanévben.

Legutóbbi frissítés: 2024. 10. 09. 20:49