Szalagtűző ünnepség

2019 után újra a Hódosban ünnepeltek és táncoltak a Balásházys diákok.

A 2023-2024-es tanévben 3 technikumi és 2 gimnáziumi osztály diákjai kapták meg a Balásházys zöld szalagot.

Az elmúlt néhány évben a szalagavató ünnepségek mind a megszokottól kicsit eltérőek voltak. Utoljára 2019-ben tudtunk ilyen keretek között ünnepelni. Aztán jöttek a bonyodalmak.
2020-ban feltűztük ugyan a végzősöknek a szalagot, de csak iskolai, zárt körben tehettük meg. Nagyon szomorú volt látni, hogy a szeretteik nem részesülhettek az ünneplésben. Az elmúlt két évben szintén az iskola udvarán tartottuk a rendezvényt, nem vállalva azt, hogy az utolsó percben kelljen felborítani a forgatókönyvet egy esetleges rendelkezés miatt.

Nagyné Biró Edit igazgatói beszédében először az előző három tanév szalagtűzőiről emlékezett meg, ám ezután már a hagyományos menetrend szerint zajlottak az események.

Az osztályok mókás bemutatását a végzős és alsóbb éves tanulók képviselőinek gondolatai követték. Majd a várva várt szalagtűzés, melyhez az osztályok a megszokott félkörben álltak fel családtagjaik, barátaik és diáktársaik előtt.

Rövid szünet után végre megnézhettük a táncokat, amiket az osztályok hosszú időn keresztül próbáltak. A 12.a latin táncot, a 12.b bécsi keringőt, a 12.c mulatós egyveleget, a 12.d modern táncokat, a 12.e pedig swinget adott elő. Az ünnepség a végzősök és szüleik közös táncával ért véget.

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 04. 14:11