Tanévnyitó ünnepség

A 2023-2024-es tanévben több, mint 200 kilencedikes diák kezdte meg középiskolai tanulmányait a Balásházyban, mellyel az iskola tanulói létszáma 700 fő fölé emelkedett.

Idén 7 új osztállyal bővült az intézmény. A tanulók közgazdaságtani, logisztikai, mezőgazdasági, gépészeti, kertészeti, földmérő, valamint sportedzői és egészségügyi ismereteket sajátíthatnak el 5 éves technikumi képzés keretében. A 4 éves általános gimnáziumi osztályban pedig olyan diákok tanulhatnak, akik a rendszeres sportolói elfoglaltságaik mellett szeretnének majd sikeres érettségi vizsgát tenni. 

Kedves kilencedikes diákok!
A mai napon az iskolasál és -nyakkendő ünnepélyes átadásával Benneteket is a Balásházy közösségének tagjává avatunk. Mi pedagógusok tudjuk, hogy ilyenkor még sok a szorongás bennetek, hiszen mindenki ismeretlen. Ígérhetem, hogy a felsőbb évesektől és a pedagógusoktól minden segítséget megkaptok ahhoz, hogy az iskolát és a kollégiumot magatokénak érezzétek.

Ezekkel a mondatokkal köszöntötte a gidákat Nagyné Biró Edit igazgató a tanévnyitó ünnepségen.

Igazgatónő kiemelte, hogy az iskola főépületének belső felújítási munkálatai a végükhöz közelednek. Ám nem csak a tantermek és a közösségi terek, hanem az intézmény vezetősége is megújul. Szeptembertől Sinayné Tar Judit, Csiszárné Józsa Emma és dr. Jávor Szilárd Ágoston igazgatóhelyettesek segítik a tanév sikeres lebonyolítását.

Az iskola oktatóinak nevében minden pallagi diáknak eredményes tanévet és számtalan kellemes élményt kívánunk!

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 04. 14:11